Over ons

Wie zijn wij?
Wij zijn al sinds 2005 actief in de branche en door alle vergaarde kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, hebben wij besloten om deze samen te voegen in de vorm van jaghead.nl.

Ons doel is om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit smokers accessoires voor de best mogelijke prijs. Ben jij een blower die niet zo van die poespas houdt? Geen probleem, door ons doordachte assortiment staan wij voor elk type blower klaar. Ook voor de meer avontuurlijke blowers hebben wij veel te bieden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons grote assortiment Bongs of Pijpjes. Al onze Headshop producten worden geleverd uit ons eigen magazijn in Breda.

De allerbeste merken voor de allerbeste prijs
Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen werken wij alleen met de beste merken. Zo voorzien wij jou van een zo best mogelijke stoners ervaring. Door de goede verstandshouding met onze leveranciers kunnen wij jou de beste prijs op de markt garanderen.

Duurzamen verpakkingen
Wij verzenden jouw bestelling in een neutrale ongebleekte kartonnen verpakking. In de doos proberen wij de bestelde producten in zo min mogelijk plastic te verpakken. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan duurzame en verantwoorde wereld.  

Klantenservice
Wij snappen dat je soms met vragen zit. Wij proberen er daarom altijd voor je te zijn. Onze kantoortijden zijn ma-vrij tussen 09:00 en 17:00. Indien je ons buiten kantoortijden contacteert, proberen wij zo snel mogelijk op jouw bericht te reageren.