...Lees meer

...Lees meer

Rollen

In onze headshop vind je alle benodigdheden die je nodig hebt om zelf de perfecte joint te draaien. We bieden meer dan 80 verschillende soorten vloei van de beste merken aan. Daarnaast hebben we ook cones in diverse formaten, die je gemakkelijk kunt vullen met een van onze vul systemen. Voor de mensen die zelf geen joint zelf kunnen draaien en liever ook niet met cones werken, hebben we ook veel verschillende joint rollers op voorraad. 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare headshop met de beste service en kwaliteit, dan ben je bij Jaghead aan het juist adres.

Maak het jezelf makkelijk

Een perfecte joint draaien kan een lastige onderneming zijn, vooral als je niet over het juiste gereedschap of de juiste ervaring beschikt. Gelukkig is er een makkelijke en snelle oplossing om joints te rollen als een pro: een joint roller. Deze handige rolmachines maken het ongelooflijk eenvoudig om de perfecte joint te maken zonder het gedoe dat gepaard gaat met handmatige roltechnieken.

Het beste assortiment vloei

Bij Jaghead zijn we er trots op dat we onze klanten een zeer brede selectie lange vloei en bluntwraps kunnen bieden. Of je nu op zoek bent naar een van de bekende merken zoals Smoking, Raw of Futurola, of op zoek bent naar iets exclusievers, ons assortiment heeft voor ieder wat wils.

Ook voor al je grinders

Onze grinders zijn er in alle soorten en maten, van goedkope en praktische acryl modellen tot luxe metalen grinders. Het gebruik van een grinder is niet alleen efficiënter dan met je handen malen, het zorgt ook voor een meer gelijkmatige en consistente vermaling voor de perfecte joint! Bovendien is vermalen met een grinder veel schoner, dan wanneer je dit met je handen doet.

Ons team staat 7 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over het kopen van de beste grinder. Dus als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen!