...Lees meer

...Lees meer

RokenBij Jaghead weten we hoe belangrijk het is voor cannabisgebruikers om de juiste benodigdheden te hebben. Daarom hebben we een ruim assortiment aan producten om uit te kiezen, waaronder bongs, waterpijpen, wietpijpen, vaporizers en andere accessoires. Als je op zoek bent naar de perfecte item om aan je collectie toe te voegen zoals bijvoorbeeld een wietpijp, dan vind je het hier!

De perfecte aansteker

Wij hebben in onze shop een breed scala aan aanstekers van wereldberoemde merken zoals BIC, tot clipper aanstekers en goedkopere wegwerp opties. Ook voor veel verschillende designs ben je hier aan het juiste adres. Wij proberen ons assortiment aanstekers maandelijks aan te vullen met nieuwkomers. 

Bongs in alle soorten en maten

Bij Jaghead vind je ook de beste bongs gemaakt van verschillende materialen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Voor degenen die net beginnen in de wereld van de bong, is een acryl model perfect; lichtgewicht, sterk en moeiteloos schoon te maken. Plastic bongs kun je laten vallen zonder angst voor schade - goed nieuws als je onhandig bent of kinderen in huis hebt. Een glazen bong is daarentegen vooral populair onder rokers omdat ze over het algemeen smaak- en geurloos zijn. Velen vinden glazen bongs ook visueel aantrekkelijk, omdat veel van hen handgemaakt zijn. Bovendien is het altijd leuk om te zien hoe de rook door je bong gaat!